Takk for at du vil redde regnskogen!

Et mangfold av uerstattelige trær, planter, dyr og mennesker.


Redd livet og hjemmet mitt!

Orangutangen er det dyret som ligner aller mest på oss, med hele 96,4 % av samme DNA som mennesker. De allerede utrydningstruede slektningene våre mister nå både liv og hjem i de enorme skogbrannene som herjer i Indonesia og Malaysia. De fleste av brannene er påtent av småbønder eller større plantasjeselskaper som raskt vil rydde land for å lage nye palmeoljeplantasjer. Dette fører til at leveområdene for truede dyr som orangutangen blir stadig mindre.

Framtiden for små orangutangbabyer er svært usikker. Uten regnskogen har orangutangene ingen måte å beskytte barna sine på.

Hjelp oss i kampen for at orangutangene fortsatt skal ha et trygt hjem!
Bli regnskogvokter nå!

Ja! Jeg vil bli regnskogvokter

Hver måned vil jeg gi

Kjønn *


*Du må være 18 år, eller ha samtykke fra en foresatt, for å bli Regnskogvokter.
Som regnskogvokter gjør jeg en innsats for verdens regnskoger uten å måtte dra dit og risikere å støte på altfor store insekter. Det er sånn jeg foretrekker det. Hæler ikke store insekter. Men setter pris på at de har et sted å være. Som regnskogvokter gjør jeg en innsats for verdens regnskoger uten å måtte dra dit og risikere å støte på altfor store insekter. Det er sånn jeg foretrekker det. Hæler ikke store insekter. Men setter pris på at de har et sted å være.